16 Mei 2015

Ucapan Hari Guru

Arahan: Tuliskan ucapan ringkas kamu kepada guru yang kamu sayangi sempena sambutan hari guru.  Buat ucapan anda dalam satu perenggan yang panjang patah perkataannya tidak kurang 30 patah perkataan.


33 ulasan:

 1. Assalamualaikum Cikgu Aziz,

  Sempena Hari Guru pada tahun ini, saya ingin .....
  Ikhlas daripada,
  Md. Naim bin Leman

  BalasPadam
 2. Assalamualaikum cikgu Suhaimi,

  Sempena sambutan hari guru, saya ingin mengucapkan hari guru semoga cikgu selalu berasa gembira apabila mengajar. Saya akan selalu mengajar dengan bersungguh- sungguh dalam bahasa Sains. Cikgu saya akan berjaya pada masa hadapan Insya Allah.....

  Ikhlas dari anak muridmu Muhammad Naim bin Khalil.

  BalasPadam
 3. Assalammulaikum Cikgu Kadir,
  Sempena hari guru pada hari ini,saya ingin mengucapkan terima kasih kerana membimbing dan mengajar saya tentang soalan yang saya tidak tahu.Sekarang saya sudah faham tentang matapelajaran Matematik.Akhir sekali,saya mendoakan agar cikgu sihat dan panjang umur murah rezeki.
  Yang iklas,
  Muhammad Aliff Rafiq Bin Muhd Rapi

  BalasPadam
 4. Assalammualaikum Cikgu Salmiza saya nak minta maaf.Saya selalu tidak siap kerja sekolah yang cikgu berikan.Kalau saya ada buat salah tolong maafkan dan saya akan belajar bersungguh-sungguh.TERIMA KASIH CIKGU.

  BalasPadam
 5. Assalamualaikum Cikgu Jefri.....

  Bersempena dengan hari guru tahun ini saya ingin memberi satu ucapan kepada cikgu.Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana mengajar saya hingga saya pandai.Saya akan mendoakan cikgu agar cikgu sihat sentiasa dan panjang umur.Sekian sampai sini sahaja ucapan saya,sekian terima kasih.

  Ikhlas daripada anak muridmu Shafiuddin Iffat bin Shairul Anuar.

  BalasPadam
 6. Assalammualaikum ustazah Marhainisah saya nak minta maaf kerana saya selalu tidak siapkan kerja sekolah yang ustazah beri.Saya berharap ustazah dapat maafkan saya.Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana telah mengajar saya selama ini.Saya akan doakan ustazah agar sihat selalu dan dimurahkan rezeki.

  BalasPadam
 7. Assalamualaikum cikgu jefri

  saya ingin menyampaikan ucapan yang ringkas kepada cikgu.saya hendak mengucapkan terima kasih kepada cikgu yang telah berkorbon untuk saya dan kawan sekelas.terima kasih cikgu.saya mendoakan cikgu panjang umur dan rezeki bertambah.amin.saya harap saya dapat jumpa cikgu.

  Daripada;faris

  BalasPadam
  Balasan
  1. Apa le .........Naim

   Padam
 8. Assalamualaikum cikgu hashimah,saya ingin mengucapkan terima kasih kepada cikgu kerana telah mengajar saye dari darjah 1 hingga tahun 6.Saya harap cikgu hidup dgn gembira selalu.Saya doakan cikgu agar sentiasa sihat.Assalamualaikum.Yang benar nur janah binti ujang.

  BalasPadam
 9. Assalamualaikum Cikgu Aurwati

  Sempena Hari Guru pada tahun ini,saya ingin memohon maaf apa yang saya telah buat seperti buat nakal,gaduh,tidak buat kerja sekolah.Harap cikgu maafkan saya.Selamat Hari Guru.

  Daripada:MUHAMMMAD AZFARIZAN BIN AZMIN

  BalasPadam
 10. Assalamualaikum Ustazah Marhainisah saya nak minta maaf sempena hari guru ini.Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ustazah kerana telah mengajar saya dari darjah1 hingga6.Saya doakan ustazah agar sihat sejahtera.Saya harap ustazah halalkan ilmu
  yang ustazah berikan kepada saya.


  daripada Nurul Athirah Bte Mohd Najib

  BalasPadam
 11. Assalamualaikum Uztazah Hazliza

  Sempena Hari Guru pada tahun ini,saya ingin memohon maaf apa yang saya buat salah kerana membuat salah kepada uztazah .Saya harap Uztazah faham.Selamat hari guru.
  Daripada Muhammad Danish bin Hanifiah

  BalasPadam
 12. Assalammualaikum Cikgu Salmiza saya nak minta maaf.Saya selalu tidak menyiapkan kerja sekolah yang diberikan oleh cikgu.Kalau ada salah silap tolong maafkan.Semoga cikgu dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.TERIMA KASIH CIKGU.
  Ikhlas daripada Tasnim binti Hisham.

  BalasPadam
 13. Assalammualaikum,cikgu saya ingin mengucapkan selamat hari guru kepada Cikgu Salmiza binti Ghazali yang telah mengajar murid tahun enam.Saya juga ingin memohon maaf jika saya mungkin meluka kan hati cikgu.Saya berharap cikgu mendoakan saya agar saya berjaya suatu hari nanti .Saya juga mendoakan agar cikgu sihat-sihat selalu.Ikhlas daripada Ikhlas daripada Fatin Zulaikah

  BalasPadam
 14. Assalammualaikum Cikgu Salmiza saya minta maaf kalau ada kesalahan dan halalkan ilmu
  yang cikgu berikan.saya berjanji akan belajar dan berusaha untuk masa hadapan.dan saya MINTA MAAF.

  Ikhlas daripada,

  Nur Hakimah binti Mezan

  BalasPadam
 15. Assalam mualaikum Cikgu Ros Baini

  Sempena hari guru pada tahun ini,saya ingin mengucapkan terima kasih kepada cikgu kerana mendidik saya sehingga pandai.Walaupun cikgu memarahi saya apabila saya tidak menyiapkan kerja sekolah saya tetap nak belajar dengan cikgu kerana saya ingin mendapat ilmu daripada cikgu.

  saya harap cikgu doa kan saya agar mendapat 5A dalam UPSR nanti.


  Yang benar
  (Shamieyzatul Ain Binti Shabani)

  BalasPadam
 16. assalamualaikum kawan

  BalasPadam
  Balasan
  1. Waalaikum salam kawan

   Padam
 17. Assalamualaikum Cikgu Suhaimi

  Sempena Hari Guru pada tahun ini,saya ingin memohon maaf apa yang saya telah buat seperti buat nakal,gaduh,tidak buat kerja sekolah.Harap cikgu maafkan saya.Selamat Hari Guru.

  Daripada:Ahmad Zaidi Bin Azlan

  BalasPadam
 18. Assalamualaikum dunia

  BalasPadam
 19. Assalamulaikum Cikgu Salmiza saya nak minta maaf kerana saya selalu tidak siapkan kerja sekolah yang cikgu beri.Saya berharap cikgu dapat maafkan saya.Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana telah mengajar saya selama ini.Saya akan doakan cikgu agar sihat selalu dan dimurahkan rezeki.TERIMA KASIH USTAZAH

  Ikhlas daripada,

  Norain Aleya Sahira binti Jifree

  BalasPadam
  Balasan
  1. Asslamulaikum Cikgu Salmiza saya nak minta maaf kerana saya selalu tidak menyiapkan kerja sekolah yang cikgu beri.Saya berharap cikgu dapat maafkan saya.Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana telah mengajar saya selama ini.Saya akan doakan cikgu agar sihat selalu dan dimurahkan rezeki.

   Ikhlas daripada,

   Norain Aleya Shahira binti Jifree

   Padam
 20. Asalammualaikum Cikgu Jefri,Selamat Hari Guru Terima Kasih Kerana Telah Megajar Saya Sampai Pandai.

  MUHAMMAD DANISH HAIZAN

  BalasPadam
 21. Assalam Mualaikum Cikgu Rozita Binti Otman

  salamat hari guru saya mengucapkan terimakasih kerana mengajar kami sampai pandai harap cikgu hidup aman .saya akan mendapat 5A dalam upsr.harap cikgu maaf kan saya saya akanmendoakancikgu bahagia.daripada .saya akan mendoakan panjang umur dan rezeki bertambah amin
  Daripada.Nur Shafikah Binti Jafri
  6INOVATIF
  SKST

  BalasPadam
 22. ASSALAMUALAIKUM,CIKGU EMILIYANA

  sempena hari guru pada tahun ini,saya ingin magucapkkan terima kasih kerana telah mendidik saya singga pandai walaupun.cikgu marah saya apabila saya tidak meniyapkan kerja sekolah tetapi saya tetep nak belajar dengan cikgu kerana saya ingin mendapat mendapat ilmu daripada cikgu.

  saya harap cikgu doakan saya mendapat 5A untuk UPSR nanti.


  Yang benar
  (SITI NUR AZMINA BINTI NOR AFFANDI)

  BalasPadam
 23. Assalammualaikum,cikgu saya nak ucapkan selamat hari guru kepada Ustazah Marhanisah kerana menjadi mentor saya yang telah megajar saya dari darjah satu hingga darjah enam terima kasih Ustazah saya akan berdoa agar panjang umur dan sentiasa sihat.

  Daripada,

  Nur Nadirah binti Zainal

  BalasPadam
 24. Assalamualaikum cikgu,

  Sempena Hari Guru pada tahun ini, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua cikgu yang telah mengajar saya terutama sekali semua cikgu yang berada di SK Sungai Tuang. Cikgu mengajar saya sehingga saya menjadi murid yang cemerlang.Saya harap semoga cikgu menghalalkan segala limu yang cikgu telah berikan kepada saya.Saya mendoakan semoga cikgu sihat selalu dan dimurahkan rezeki. TERIMA KASIH CIKGU !!!

  Yang benar,
  AIN SYAHIRAH BINTI AGOS SALIM.

  BalasPadam
 25. Assalamualaikum cikgu,

  Semperna Hari Guru pada tahun ini,saya ingin mengucapkan terima kasih kepada cikgu kerana cikgu mengajar saya hingga saya pandai untuk masa hadapan.Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada cikgu sedang mengajar saya hingga saya pandai A B C.Saya harap cikgu menghalal segala ilmu yang telah cikgu berikan kepada saya.Saya harap cikgu sihat dan ceria sepanjang masa.TERIMA KASIH CIKGU!!!!

  Yang benar,
  NORSHAFIKATU NADIRA BINTI SAIFUL

  BalasPadam
 26. Assalammualikum,cikgu sayanak uncapkan selamat hari guru kepada puan emiliyana.
  saya mengcapkan selamat hari guru kepada cikgu emyliana telah mendidik saya lagi tahun satu hingga tahun lima.saya akan mendoa kan cikgu sihat dan bahagia .saya nak mintak maaf.


  Yang benar
  (SHAHANIZAN BINTI SIDIK)  BalasPadam